"Am imbrancit-o, dar nu am batut-o!", spune Catalin Botezatu

de Ileana Voicu Ghinea, 28 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza


Din cauza contractului pe care inca il are cu Pro Tv-ul, designer-ul nu poate iesi in presa cu declaratii despre incidentul prin care a trecut duminica seara, cand se presupune ca a batut-o pe fosta lui iubita, Bianca Dragusanu.

Singura data cand a vorbit despre acest lucru a fost la Pro Fm unde a declat: "Duminica seara am intrat in casa, i-am aruncat in fata ziarele si am intrebat-o daca nu i se pare ieftin tot ce se intampla. Am imbrancit-o la un moment dat, iar usa langa care se afla a iesit din balamale nu pentru ca am fost eu atat de violent, ci pentru ca nu era bine prinsa".

In ceea ce priveste o eventuala impacare, chiar si dupa acest incident, Botezatu a tinut sa precizeze ca nu mai exista nicio sansa in aceasta directie: "M-am despartit de ea in momentul in are a facut lucruri pe care nu le mai suportam, ma umileau si imi stricau imaginea.
Eu am vrut intotdeauna sa o ajut, sa faca o cariera internationala in modelling, sa urmeaza o scoara de actorie in Los Angeles, dar acum nu stiu ce se va mai intampla".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 30 Apr 2010, 09:12
    ....si porcul zoara....

    ....modelling international si scoala de actorie....asa-ti trebuie Bote daca nu stii ce fel de femeie iti trebuie....Investitia pe care o faceai era una din cea mai proasta.....frumusetea ei se duce....How about a really nice person? O persoana integra, fara fumuri si ifose, care sa te tina si pe tine cu picioarele pe pamint....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod