Alina Stancu are noi "Povesti de viata"

Facebook Twitter Comenteaza
Alina Stancu are noi

Alina Stancu revine pe 15 septembrie 2008 la B1 TV cu noi "Povesti de viata". De luni pana joi, in prime time, de la ora 21.00, vor fi aduse in fata telespectatorilor alte cazuri emotionante. Intru-un decor schimbat, invitatii vor deveni si ei figuri importante ale povestilor de viata prezentate si vor participa nu doar sufleteste, ci si material la aceste cazuri.

Invitatii primelor editii sunt Cristina Rus, Liliana Ghervasuc Minca, Codrin Stefanescu, trupa "Fara Zahar" si omul de afaceri Robert Negoita. Acesta din urma a oferit o masina unuia dintre cei implicati intr-un caz impresionant. Tot incepand din acest sezon, Alina Stancu va avea o asistenta noua: Ana Maria Badescu.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • floarea pe 13 Mar 2009, 15:23
    povestea mea

    Buna ziua.Am scris la mai multe televiziuni povestea mea ,dar nu am fost luata in seama probabil ca trebuie sa fie cu scandal cu crime sa fac audienta ,se poarta acum la aproape toate televiziunile.Nu prea ma pricep sa folosesc internetul dar incerc sa invat.Sunt o femeie aproape normala ,am fost crescuta la sat suntem 7 frati .Parintii m-au invatat sa nu mint si sa nu fur,asa am facut dar nu prea m-am imbogatit,parintii mei au fost saraci si ne-au pus la munca de mici.Am o fetita dintr-o casatorie care nu a durat mai mult de 2 ani si ne-am despartit.Fetita s-a nascut normal,dar la 2 luni de la nastere m-am internat cu ea ,avea diaree.Am stat 1 an de zile in spital cu pauze foarte mici si am iesit la un an cu meningita cu salmonela.Doctorii au spus ca nu o sa traiasca ,dar multumesc lui dumnezeu traieste are 24 de ani.Am dus-o foarte greu ,m-am imbolnavit si eu si 10 ani au fost cei mai cumpliti nici nu vreau sa-mi amintesc.Acum suntem bine cu sanatatea ,dar am probleme cu mostenirea fetei.Tatal ei a murit in luna iunie 2000 ,si pana astazi nu am intrat in posesia mostenirii.Platesc impozit dar fosta mea cumnata nu doreste sa ma lase sa masor ,sa facem dezmembrarea.Am conciliat cu dansa de nenumarate ori ,am platit si un avans la topograf ,si a inceput sa ma calomnieze fata de fiica mea sa ma faca prostituata si criminala.Nu am bani sa o dau in judecata atat pentru calomnie cat si pentru mostenire si de aceea apelez la dumneavoastra sa ma ajutati.De cand a murit tatal ficei mele ,o manipuleaza pe fica mea impotriva mea ,nu va dati seama cat am suferit si cat am rabdat nu am comentat am lasat dupa ea.Nu am raspuns la provocari pentru ca abia asteapta sa ma dea in judecata.Sunt multe de spus dar nu stiu daca voi fi luata in seama .va multumesc. cu stima Floarea Iovicin telefon 0729929922;0751285195.Sper ca D-na Alina Stancu sa ma ia in seama ami place emisiunea si felul cum prezinta dansa.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod