Alina Sorescu, ceruta de sotie in Italia

28 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Alina Sorescu, ceruta de sotie in Italia

Dupa un an de relatie cu Alexandru Ciucu, Alina a acceptat incantata cererea in casatorie a acestuia. Detaliile fericitului moment le-a oferit chiar ea, in ultimul numar al revistei Story.

Povestea lor a inceput anul trecut, pe 5 septembrie, pe scena Cerbului de Aur. Ea se afla acolo in calitate de prezentatoare, iar Alexandru se ocupa de vestimentatia de scena a colegului ei. Cei doi s-au mutat impreuna de circa sapte luni, iar cererea in casatorie a venit in ziua in care au implinit un an de la prima intalnire.



"Alexandru a pregatit totul in detaliu. Eu n-am stiut nimic, imi spusese ca urmeaza sa plecam in Italia pentru a sarbatori un an de la prima noastra intalnire. Am locuit la un superb hotel de 5 stele din Florenta, denumit sugestiv Villa La Vedetta. Alexandru a planuit o sumedenie de surprize pregatitoare pentru marele moment. Amintesc doar o plimbare cu balonul deasupra Florentei si un tur privat al Galeriilor Uffizi si al Coridorului Vassariano. E o zona romantica prin excelenta, acesta fiind si decorul pe care Alexandru l-a ales pentru a ma cere de sotie.
Cred ca intr-un fel ma asteptam, intr-un fel imi doream, important este ca aceasta cerere in casatorie m-a surprins in mod placut si a venit intr-un moment in care eram sigura pe raspuns; asadar, 'DA-ul' meu a fost prompt", marturiseste vedeta.

Alina, care va reveni pe sticla cu "Tonomatul DP2", pe 5 octombrie, spune ca au programat nunta anul viitor pentru ca vor ca aceasta sa aiba loc vara. Deocamdata, nu stie multe detalii despre fericitul eveniment. Cert este ca are multe idei pentru rochia de mireasa si ca tematica o vor stabili ei insisi.

"Ne-am oprit pe o colina spunandu-mi ca vrea sa faca niste fotografii, peisajul fiind de poveste.
Eu credeam ca-si pregateste obiectivul cand, de fapt, din husa acestuia a scos inelul de logodna. Mi l-a pus pe deget, intrebandu-ma simplu si natural 'Vrei sa fii sotia mea?'", a povestit Alina pentru Story.

 

Foto: Story


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod