Alina Eremia, transformare spectaculoasă!

Una dintre cele mai iubite cantarete din industria muzicala romaneasca, Alina Eremia, implineste astazi 22 de ani. Artista s-a facut remarcata prin intermediul pieselor sale, care au ocupat cele mai inalte pozitii in clasamentele muzicale.
„A fost o nebunie“, cel mai recent hit, a strâns peste 15 milioane de vizualizări si este una dintre cele mai difuzate piese pe radiourile romanesti. De-a lungul timpului, Alina Eremia s-a transformat frumos, in lumina refrectoarelor evoluand constant atat pe plan musical, cat si din punct de vedere vestimentar. Cariera Alinei, aflata in plina ascensiune, prinde contur in ochii publicului si a ajuns rapid una dintre cele mai indragite artiste din Romania. 
 
Obişnuită să cânte pe scena spectacolelor de când era mic copil, Alina are atât de multe proiecte în această perioadă, încât luminile reflectoarelor aproape că se îndreaptă doar înspre ea. A debutat în muzică la doar cinci ani, după ce părinţii ei i-au remarcat talentul, iar la 12 ani deja participa la concursul Eurovision Junior. La 15 ani a început colaborarea cu Disney Channel, dând voce personajelor iubite din animaţii celebre, iar la 17 ani a fost distribuită în serialul „Pariu cu viaţa“. În urma castingului pentru serial s-a alăturat şi trupei Lala Band, cu care a cucerit definitiv inimile fanilor şi cu care a cîştigat, alături de colegii ei,  discul de aur pentru „Cel mai bine vândut album al anului 2012“!
 
Cariera solo a Alinei a urmat firesc traseului său profesional alert, iar piese precum „Tu eşti vara mea“, „În dreapta ta“ cu Vescan, „Cum se face“ şi „Played You“ au fost difuzate în heavy rotation pe toate radiourile şi în cluburi. 
 
#ereteam este cea mai activa gasca în social media, fanii Alinei Eremia posteaza constant poze si filmulete cu ei in care ii multumesc tinerei cantarete pentru tot ceea ce face. In semn de multumire astazi la ora 18.00, pe pagina ei de facebook,  Alina  va lansa o noua piesa ‘Originalo’ 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod