Alina Borcea va avea încă un copil american

Soţia fostului acţionar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti va naşte în Statele Unite, pentru ca fetiţa ei să aibă cetăţenie americană. Alina Borcea a zburat 17 ore, deşi a intrat în luna a noua de sarcină.
Cu numai câteva zile de a naşte al doilea ei copil, Alina, în vârstă de 30 de ani, a renunţat să se interneze într-o clinică din ţară. Zilele trecute, când avea 35 de săptămâni de sarcină, ea şi-a făcut bagajele şi a plecat la Miami, însoţită de mama ei, bona şi fiul său, Alexandru, de 3 ani, relatează Click!.

Alina Borcea a plecat din Bucureşti la ora 8.50, iar avionul a avut escală la Frankfurt, apoi şi-a continuat zborul spre Statele Unite. Surse apropiate fostului manechin au declarat pentru ziarul citat că soţia lui Cristi Borcea (45 de ani) a ţinut ca fetiţa ei să primească cetăţenie americană, la fel ca fiul cel mare: "Alina şi Cristi sunt rezidenţi în SUA, aşa că cezariana pe care o va face într-un spital de stat va fi gratuită.
Are asigurare medicală, plăteşte contribuţii acolo. Ar fi fost şi păcat să nu profite."


Alina nu va sta mult în SUA. După externare, ea se va întoarce în România, pentru că Cristi Borcea este nerăbdător să-şi vadă fetiţa. Potrivit Click!, el va primi o permisie de trei zile de la Penitenciarul Poarta Albă. Borcea este închis din anul 2012 şi mai are de ispăşit cinci ani de închisoare pentru spălare de bani, după condamnarea în "Dosarul Transferurilor".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod