Alexandru Ciucu transformă bărbatul în rege

Designerul lansează noua colecţie anuală de costume masculine Premium în cadrul a două evenimente exclusiviste, organizate la Bucureşti şi Monte Carlo.
Noua linie vestimentară realizată de cel mai cunoscut designer masculin din România va fi mai întâi prezentată publicului în premieră pe 21 februarie ora 19:30, la sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucureşti. O săptămână mai târziu, pe 28 februarie, colecţia va fi prezentată la Hotel de Paris din Monte Carlo, Principatul Monaco, în prezenţa unor invitaţi cu renume din lumea diplomatic, politică şi a modei.

Evenimentul este organizat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale şi al Principelui Radu de România, în colaborare cu L’Amerique Latine de Monaco.
Creaţiile vestimentare semnate Alexandru Ciucu vor fi ulterior expuse până pe 12 martie la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco, urmând a fi admirate de un public select din Monaco.

Intitulată “L’Homme.Roi 2012”, colecţia este de inspiraţie aristocratică, cu accente chic moderniste.
Noile costume Alexandru Ciucu pun în valoare latura puternică şi dinamică a bărbatului modern, căruia îi oferă un plus de exclusivism, graţie materialelor de calitate, a detaliilor şi a croiului impecabil.

Pentru noile creaţii, designerul a folosit lână S’160, lână cu mohair, mătase brocart, tweed, lână cu mătase, bumbac, in cu mătase. Toate cele 30 de ţinute sunt realizate pe măsurile manechinilor din prezentare şi sunt accesorizate cu cravate din mătase realizate în Italia şi atent selecţionate.
Special pentru prezentarea de la Athenee Palace Hilton, Alexandru Ciucu a pregătit o linie de pantofi eleganţi.

“Nu toţi ne naştem nobili, însă prin atitudine fiecare dintre noi poate deveni un rege”, declară designerul Alexandru Ciucu, concentrând astfel în câteva cuvinte esenţa noilor sale creaţii.

Colecţia “L’Homme.Roi 2012” include costume business de zi şi de seară, sacouri de vară şi ţinute masculine de ceremonie, din care nu lipseşte redingota.
Toate ţinutele sunt realizate în Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu înfiinţat cu scopul de a aduce pe piaţa din România o contribuţie la dezvoltarea stilului vestimentar masculin.

Alexandru Ciucu a înfiinţat, în 1999, alături de tatăl său, brandul “Tata si fiul” iar în 2001 a urmat în Italia cursurile institutului de modă Carlo Secoli.
În anul 2007 s-a perfecţionat la institutul Marangoni din Milano si din 2006 deţine Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu.

În 2009, Alexanru Ciucu a devenit furnizorul oficial al Casei Regale din România, creând ţinutele Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României şi ale Alteţei Sale Regale Principele  Radu al României.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod