Alexandru Ciucu si Alina Sorescu, prima vacanta peste hotare alaturi de fetita lor! FOTO

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au petrecut prima vacanta peste hotare alaturi de fetita lor, Elena Carolina. Cei doi soti si-au rezervat un sejur de neuitat in Belek, Turcia, la un resort de cinci stele, all inclusive, ideal pentru vacantele familiilor cu copii mici. Micuta in varsta de un an si jumatate s-a bucurat de toate facilitatile complexului, de la piscina si spatii de joaca, pana la discoteca dedicata copiilor.
“Imediat cum le-am dat vacanta copiilor de la Atelierul de Muzica, am plecat in vacanta in Turcia. Am ales un complex de cinci stele, la recomandarea prietenilor nostri de la TUI Travel Center, in special pentru ca a fost primul sejur alaturi de Elena Carolina si am avut nevoie de tot confortul si toate facilitatile cerute de un copil. Anul trecut am plecat in vacanta doar alaturi de Alexandru. Elena Carolina era prea mica, insa vara aceasta am decis sa aiba prima vacanta in care sa se bucure de mare.
S-a balacit in apa, s-a jucat toata ziua alaturi de alti copii si a fost fascinata de discoteca pentru cei mici din fiecare seara. Abia tineam pasul cu ea”
, povesteste Alina Sorescu.

In resortul din Turcia, sotii Ciucu au avut asigurate inclusiv toate dotarile necesare ingrijirii unui copil mic. „Nu a fost nevoie sa ne mai caram cu toata casa dupa noi ca anul trecut, pentru ca resortul ne-a pus la dispozitie carucior, pat si scaun pentru copil, sterilizator, chiar si blender pentru a-i pregati mancarica.
Intrega plecare a fost concentrata in jurul Carolinei: sa descopere, sa invete, sa se distreze. Cei de la TUI Travel Center au stiut asta si au avut grija sa aleaga un resort care sa ofere toate aceste lucruri”
, adauga artista.

In timpul sejurului, cei doi soti si-au rezervat timp si pentru propriile pasiuni si pentru relaxare. Astfel, designerul vestimentar a jucat golf, sportul pe care il practica de un an de zile, iar artista s-a bucurat de masaje si de tratamente la centrele spa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod