Alexandru Ciucu, invitat la discursul Regelui Mihai în Parlament

21 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Alexandru Ciucu, invitat la discursul Regelui Mihai în Parlament

Alexandru Ciucu a fost onorat să primească invitaţia de a participa la unul din momentele de seamă ale acestui an: discursul Regelui Mihai în Parlamentul României. Majestatea Sa va lua cuvântul marţi dimineaţă, în plenul Camerelor reunite, cu ocazia împlinirii vârstei de 90 de ani.


La acest eveniment special iau parte apropiaţii familiei regale, printre care şi designerul Alexandru Ciucu. În calitate de furnizor oficial al Casei Regale a României, Ciucu a primit invitaţia recomandată de Regele Mihai şi aprobată de Parlamentul României.



Pentru ziua de naştere a Majestăţii Sale, Alexandru Ciucu a pregătit un cadou special pe care îl va trimite Familiei Regale în cursul acestei zile. Alexandru Ciucu este, de altfel, o prezenţă obişnuită în cadrul evenimentelor la care participă membrii familiei regale.

La celebra nuntă a Prinţului Albert de Monaco, designerul, deţinătorul singurului atelier de costume masculine Premium din România, i-a realizat Principelui Radu câte o ţinută elegantă pentru fiecare eveniment inclus în suita de momente speciale ale nunţii regale.

Toate creaţiile au fost în întregime create şi executate în Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu întocmai după rigorile impuse de participarea la o astfel de ceremonie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod