Alexandru Ciucu – Cele zece porunci pentru vestimentaţia unui om de afaceri

Alexandru Ciucu, celebrul designer de costume masculine Premium, dezvăluie cele zece reguli pe care orice om de afaceri trebuie să le respecte în privinţa hainelor pe care le poartă la birou.

Alexandru Ciucu este renumit atât pentru colecţiile sale excepţionale de costume şi accesorii masculine business sau de ceremonie, cât şi pentru faptul că este un fin cunoscător al codului vestimentar masculin.

Colecţia sa de business “L’Homme. Roi 2012” a fost prezentată şi la Monte Carlo, într-un show de modă individual desfăşurat la Hotel de Paris şi a fost rapid reperată de oamenii de afaceri locali, care i-au devenit şi clienţi fideli.

Alexandru Ciucu a conceput Decalogul vestimentar al oamenilor de afaceri, mai exact zece porunci de la care este bine să nu ne abatem atunci când vrem să fim corecţi şi eleganţi la locul de muncă.

1.
Nu purta haine mai mari sau mai mici decât masura ta!
2. Nu copia stilul colegilor! Crează-ţi un stil propriu! Vei fi mai apreciat astfel!
3. Nu folosi două zile la rând aceeaşi culoare de cămaşă! Colegii pot crede ca porţi aceeaşi cămasă!
4. Dacă nu dispui de un buget considerabil pentru multe costume şi cămăşi, cheltuie cea mai mare parte din bani pe accesorii de calitate!
5. Nu purta la birou pantofi deterioraţi! Este preferabil să ai o pereche de pantofi pe care o porţi doar la birou şi care să arate mereu bine.
Pentru drumul până la birou poţi încălţa o altă pereche care poate fi chiar sport şi, deci, mai confortabilă.
6. Nu le spune colegilor de unde îţi cumperi hainele şi, mai ales, accesoriile! Este posibil ca unii dintre ei să nu ţină cont de porunca nr 2.
7. Nu te lua mereu după trendurile generale. S-ar putea să nu ţi se potrivească o anumită linie! Este mai important să fii armonios îmbrăcat, decât să fii într-un trend care nu te reprezintă!
8. Nu te îmbrăca mai scump sau mai ostentativ decât şeful tău!
9.
Consultă-te vestimentar cu colegii despre care se spune că au simţ estetic. Vei avea de câştigat iar relaţia voastră de prietenie se va consolida.
10. Dacă tu eşti fashion-istul biroului, ajută-i pe cei care au curajul să te întrebe! Înseamnă mult pentru ei!

Alexandru Ciucu este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României şi deţine cel mai mare atelier de vestimentaţie masculină Premium din România.

Showroom Alexandru Ciucu
Tel:  0726.320.338 / 0722.644.800
Tel/Fax: 031.730.22.00
Adresa: Bd.
Iuliu Maniu 7, sector 6, Bucuresti, 061072
E-mail: alexciucu@gmail.com
Web: www.alexandruciucu.ro
1 din 8

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod