Alexandru Andries a lansat "Impreuna"

Facebook Twitter Comenteaza
Alexandru Andries a lansat

Astazi, 8 octombrie 2008, ora 14:00, la Libraria Carturesti Verona, Alexandru Andries si A&A Records au sarbatorit cei 10 ani de colaborare prin lansarea unor editii limitate de 1000 de exemplare - "Impreuna" - dublu CD si dublu DVD.

Dublu CD-ul contine noul album al maestrului pentru 2008, "Oficial", si varianta remasterizata a primului album facut impreuna cu A&A Records, "Verde-n fata". Pentru realizarea celor doua albume, Alexandru Andries a colaborat cu George Baicea, Maria Ioana Mintulescu, Sorin Romanescu, Cristian Soleanu, Eugen Tegu, Tudy Zaharescu si Maria Salomia.

DVD-ul dublu contine concertul din 2007 de la sala Nichita Stanescu din Bucuresti - "In sfarsit la M.I." - si un concert surpriza, fara public - "Acustic la Act", inregistrat special pentru acest produs aniversar.

"Nici nu stiu cand au trecut 10 ani, dar cand mi-am dat seama, mi s-a parut ca e prilej de bucurie si ca trebuie marcat cumva, asa ca am propus casei de discuri A&A Records sa facem o editie speciala si ei, tot cu bucurie, au zis 'sigur'.
Asa a aparut editia limitata "Impreuna", manufacturata in conditii tehnice impecabile prin ODS intr-un tiraj de doar 1000 de exemplare, pentru colectionari  - dublata de o editie "jewel box" cu albumele si DVD-urile scoase separat. (...) Si mai exista acesti 10 ani de colaborare prieteneasca si relaxata, in care A&A Records mi-a oferit cel mai frumos cadou pe care si-l poate gasi un artist - libertatea absoluta de exprimare. Sper ca multumirile mele (greu de pus in cuvinte) sa existe in cantecele pe care vi le oferim - 'Impreuna' - acum...
si sa va bucure cel putin la fel de mult si pe dumneavoastra, cei fara de care nimic din ce am facut impreuna in acesti 10 ani nu ar fi fost posibil. Pe curand, peste inca 10 ani", declara Alexandru Andries despre acest proiect aniversar.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod