Alexandra Usurelu - SIMFONIC #PUR

Dupa succesul concertului simfonic sustinut împreuna cu Symphonic Pop Orchestra în vara anului trecut, Alexandra Usurelu revine cu un nou concert simfonic, pe una dintre cele mai prestigioase scene românesti, cea a Salii Mari a Teatrului National “I. L. Caragiale” din Bucuresti, luni, 18 ianuarie.

Alexandra Usurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, albumul sau de debut “La capatul lumii” primind mai multe nominalizari în cadrul premiilor Radio România si câstigând premiul pentru cel mai bun album al anului 2015 la “Mamaia Music Awards”.

“#PUR” este un concert - eveniment multimedia ce include cele mai cunoscute cântece ale artistei, dar si câteva melodii complet noi, ce se vor regasi pe viitorul ei album. Alexandra Usurelu si-a obisnuit publicul din România cu productii de exceptie, cu band live, videoproiectii si videmapping, iar “#PUR” este cea mai rafinata prezentare a artistei de pâna acum.

În afara de band-ul sau foarte apreciat, compus din muzicieni cunoscuti ai scenelor de jazz si rock, artista va fi acompaniata pe scena de Muse Orchestra, condusa de Viorel Sârbu, cu aranjamente scrise de Bobby Stoica.

“#PUR” se anunta a fi cel mai spectaculos eveniment cu orchestra al începutului de an. Invitatii speciali vor fi Mircea Vintila si Dan Byron. Opening act: Blue Noise, grupul vocal a cappella finalist la Eurovision, premianti ai mai multor concursuri muzicale, vocale sau de jazz.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod