Alexandra Stan l-a învins în instanță pe impresarul bătăuş: poate cânta piesele lui!

Marcel Prodan a încercat să-i interzică Alexandrei Stan dreptul de a cânta piesele compuse de el


"«Thanks for Leaving» a fost apreciată de fani, răspunsurile lor au fost cele pe care mi le doream. Chiar au apreciat mesajul şi ceea ce exprimă piesa. Melodia vorbeşte despre noi începuturi, despre cum o despărţire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci e un nou început. O eliberare de care aveai nevoie ca să poţi să continui să fii chiar TU. Din punctul meu de vedere, astfel am pus capăt acelui moment din viaţa mea.

Voi lansa miercuri şi «Cherry Pop», o piesă plină de viaţă, colorată, exact cum le place fanilor mei", a mărturisit cântăreața pentru Ring.

Da, am dreptul să îmi cânt toate piesele şi sunt fericită!Alexandra Stan


În iunie anul trecut, Alexandra Stan a ajuns la spital după ce a fost bătută crunt de impresarul ei, Marcel Prodan. În urma violenţelor, cântăreaţa a rămas internată timp de o săptămână în spital şi a fost pe punctul de a-şi pierde vocea. Ulterior, ea a decis să nu-l dea în judecată pe Marcel Prodan şi a declarat că vrea doar să uite de cele întâmplate, notează Click!.

 

Citește ș: Alexandra Stan îi dă replica lui Marcel Prodan

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod