Alexandra Stan l-a iertat pe cel care a bătut-o!

Cântăreața l-a iertat pe managerul ei, după ce acesta a bătut-o și a umilit-o în public.
Marcel Prodan a dat în ea ca în sacul de box, a umplut-o de vânătăi, dar Alexandra Stan spune că e mai bine să-l ierte. Conştientă de faptul că cel care a desfigurat-o este şi cel care a dus-o pe culmile succesului, artista a considerat că e mai bine să facă acest gest şi că nu e bine să plăteşti cu aceeaşi monedă, relatează ziarul Click!.

"L-am iertat, ştiu că îi pare rău, că n-a gândit în acele momente şi că nu a putut să se abţină, eu n-am de ce să-l iert, trebuie să se ierte singur, sunt mai naivă, n-aş putea face niciodată rău cuiva.
Mi-a facut un rău fizic şi m-a fortat sa ma maturizez si o sa fiu cu ochii in patru. Toata treaba asta m-a ajutat mai mult decât să-mi facă rău. Eu nu vreau să bag pe nimeni la puşcărie"
, a spus cântăreața la Kanal D.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Iunie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mentosana pe 20 Iun 2013, 21:54
    Stiai ca poti face videochat fara sa te dezbraci in fata camerei?

    Daca esti interesata sa faci bani pe net fara sa te dezbraci arunca o privire aici. http://camgirlsfan.blogspot.ro/2013/06/videochat-nonadult.html

    0
    0

  • ali pe 18 Iun 2013, 11:10
    stan

    cel mai probabil aici merge vorba despre vreun santaj sau mai mult decit atit amenintare, asta la sigur!! tre sa fii palit cu totul la cap sa ierti, da ma rog Rihanna la iertat pe jegosul ei...

    1
    2

  • Lorena pe 18 Iun 2013, 11:01
    ce fraiera

    asa proasta sa ma feresca dumnezeu sa ajung,nu as accepta NICIODATA sa fiu sacul de box al cuiva,NICIODATA,dar la unele cred ca le place treaba asta,mai ales atunci cand sa reantoarce la animal.

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod