Alexandra Stan îi dă replica lui Marcel Prodan

Cântăreața a răspuns la acuzaţiile aduse de fostul ei iubit şi manager.
Marcel Prodan a dezvăluit că el a vrut să se despartă de Alexandra Stan, cu care avea o relație de trei ani, dar aceasta l-ar fi amenințat că se va arunca din mașină. Cântăreața a precizat că fostul ei impresar urmărește să pozeze în victimă și să-i construiască ei o imagine falsă, scrie wowbiz.ro.

"Îngrijoratul domn Marcel Prodan încearcă să facă un schimb de roluri cu mine, care să-l aducă în postura de victimă. Tentativa sa de a mă transforma pe mine într-un monstru şi pe el într-un boboc de floare nu are nicio legătură cu realitatea.
Îi invit pe cei care îl cred, îl apără şi îl încurajează să se organizeze într-un club"
, a transmis Alexandra Stan.

"Oricât de mult i-ar pasiona pe unii să afle ceea ce vorbeam cu Marcel Prodan ziua sau noaptea, regret dar mai mult decât să trag obloanele unui asemenea trecut neplăcut nu pot face. Nu am talent de victimă, nu suport vulgaritatea şi nu mă interesează circul. Mi-am propus să lucrez în slujba victimelor, să contribui la apărarea fiinţelor abuzate. Despre acest lucru sunt interesată să vorbesc oricând, despre domnul Marcel Prodan NU!", a adăugat vedeta.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod