Alexandra Stan îi cere daune de un milion de euro impresarului bătăuș

Impresarul Marcel Prodan a ajuns în instanță după ce a bătut-o pe fosta lui iubită


„De la cei doi am înţeles ca s-au certat pentru că partea civilă (Alexandra Stan - n.r.) urma să susţină un concert, iar la repetiţii Marcel i-a reproşat că falsează şi că nu face lecţii de canto. A izbucnit cearta între cei doi, iar Marcel vroia să o ducă acasă, mai ales că la studio erau şi alte persoane. S-au dus spre apartament, apoi s-au răzgândit şi urmau să se ducă spre Valu lui Traian.

Partea civilă l-a lovit pe inculpat, a tras cu mâna de volan în timp ce acesta conducea. În momentul acela, Marcel a lovit-o în zona ochiului pe partea civilă, instinctiv. Am ajuns cu Alexandra la apartament, a venit şi Marcel. Au început să se certe şi s-au înjurat de faţă cu mine. El a adus în discuţie şi copilul lui. Încercam să găsim soluţii având în vedere că Alexandra urma să susţină un concert. În final, s-a liniştit. În legătură cu relaţia dintre cei doi, menţionez ca aveau o relaţie nu doar profesională, ci şi de concubinaj.
Marcel a renunţat la căsătorie pentru Alexandra. Din câte ştiu, ea nu avea nicio problemă cu sumele care i se cuveneau. I-am privit pe amândoi ca pe copiii mei. Menţionez ca Alexandra l-a înjurat pe Marcel în legătură cu copilul lui, iar el s-a enervat şi a scuipat-o“
, a declarat în sala de judecată Nicolae Nemirschi.

Alexandra Stan a ajuns la instanţă însoţită de noul iubit, alături de care a spus că este foarte fericită și are de gând să ceară daune de peste un milion de euro, relatează cotidianul Libertatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod