Alexandra Stan îi cere daune de un milion de euro impresarului bătăuș

Vedeta a apărut joi în instanță, într-un nou termen al procesului cu Marcel Prodan, cel care i-a fost manager şi iubit. Ea vrea să ceară daune de un milion de euro.

Alexandra Stan l-a dat în judecată pe Prodan după ce acesta a bătut-o în iunie 2013. La termenul de joi al procesului, a fost chemată ca martor fosta soţie a lui Marcel Prodan, Adina Prodan, cea care a fost dată la o parte pentru Alexandra Stan şi Nicolae Nemirschi, fost vice primar al Constanţei şi fost Ministru al Mediului, pentru că fiul său este asociat cu Marcel Prodan.

„Am divorţat în 2011, iar pe Alexandra o cunoşteam din pricina relaţiilor pe care le avea cu Marcel. Eram căsătoriţi când Marcel a început colaborarea cu Alexandra.

Marcel era şi într-o relaţie persoanală cu Alexandra, acesta fiind şi motivul pentru care ne-am despărţit. Mi-am dat seama de relaţie pentru că Marcel era absent, iar numele Alexandrei apărea şi în cercul nostru de prieteni“, a spus Adina Prodan în fața instanței.

Nicolae Nemirschi a fost cel care a aflat primul care a aflat de scandal, fiind sunat la scurt timp. „Am primit un telefon de la Marcel Prodan, era speriat, mi-a spus că s-a certat cu Alexandra, că s-au bătut şi că se îndreptau spre spital.
I-am spus să meargă la poliţie. Atunci când am ajuns la spital, am vazut-o pe Alexandra. Niciunul din ei nu mi-a dat multe detalii despre ce se întâmplase. Am observat-o pe Alexandra, gravitatea loviturilor nu părea mare la acel moment, faţă de momentele ulterioare. Referitor la inculpat, avea urme, pete de roşeaţă pe faţă“
, a declarat fostul vicepremier.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod