Alexandra Stan a pierdut procesul cu impresarul bătăuş

Marcel Prodan a fost scos definitiv de sub urmărire penală, în dosarul în care fosta sa iubită, Alexandra Stan, l-a acuzat de şantaj. El va fi cercetat, în continuare, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune şi lovire. După ce a pierdut şi recursul, cântăreaţa va trebui să achite 200 de lei pentru cheltuieli de judecată.

La mai bine de un an de când Alexandra Stan l-a acuzat de şantaj, impresarul bătăuş Marcel Prodan rămâne cu cazierul nepătat. Acesta a câştigat şi recursul făcut de artistă, după ce procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa au dispus scoaterea de sub urmărire penală a fostului iubit pentru şantaj, având în vedere "lipsa unuia dintre elementele constitutive ale infracţiunii mai sus precizate".

Potrivit anchetatorilor, din conţinutul plângerii depuse în iunie 2013 de Alexandra Stan, "pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15 iunie, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea SC Maan Music Studio SRL, al cărei administrator era".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod