Alex Velea, Radio Killer, Cabron, Speak, Dorian si Don Baxter se alatura listei de invitati speciali ai showului SMILEY & HaHaHa Production de pe 1 iunie

Pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber, URSUS Cooler te invita sa-l vezi LIVE pe cel mai in voga artist roman al momentului, SMILEY in cadrul unei megaproductii dupa un concept propriu: SMILEY & Hahaha Production. Dam startul verii in stil mare alaturi de artisti de top marca HaHaHa Production.
Daca saptamana trecuta am descoperit primii invitati speciali ai lui Smiley, mai exact: Feli, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Peter Pop si Sore, este momentul sa aflam lista finala a numelor prezente pe 1 iunie la Arenele Romane. Asa ca pregatiti-va sa-i vedeti LIVE pe 1 iunie alaturi de Smiley si pe Alex Velea, Radio Killer, Cabron, Speak, Dorian si Don Baxter! Nu uitati, se canta LIVE cu chitare, tobe, bass si clape !

Doua categorii de bilete sunt deja SOLD OUT, momentan mai fiind disponibile la vanzare bilete doar la Categoria B la pretul de 45 de lei.
Pregatiti-va pentru foarte multe surprize, totul impachetat intr-un setup de poveste unde buna dispozitie, berea rece Ursus Cooler si muzica live vor fi pe primul loc! Biletele se pot gasi pe www.iabilet.ro, si in reteaua iabilet (Muzica, IQBOX, ZebraPay, Uman, Senia, Perfect Tour) dar si pe eventim.ro, myticket.ro si bilete.ro si in retelele Eventim, Myticket si Bilete.ro, la urmatoarele preturi:

- 45 de lei Categoria B - DISPONIBILE

- 70 de lei Categoria A, in fata scenei – SOLD OUT

- 130 de lei VIP, cu loc pe scaun in tribuna – SOLD OUT

- 200 lei - SUPLIMENT intalnire cu SMILEY - Valabil doar cu un bilet deja cumparat si doar pe www.iabilet.ro.
Detaliile despre intalnire vor fi transmise pe email cu cateva zile inainte de concert.

In ziua concertului pe 1 iunie, biletele vor costa 50 de lei. Un eveniment Hahaha Production, VIP Booking si BestMusic Live Concerts oferit de Ursus Cooler si Tiriac Auto.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod