Alex Velea a facut un remake pentru “Sat dupa sat” a celor de la Robin and The Backstabbers

Alex Velea si cei de la Robin and The Backstabbers jongleaza cu piesele lor, acceptand sa intre in provocarea “Blending Spirits” si facand fiecare variante proprii la cate un hit de-al lor.

J&B vine in intampinarea primaverii cu un nou blend surprinzator:  intre mainstream si underground, intre R&B si rock, intre Alex Velea si Robin And The Backstabbers. Doua nume total opuse ca sunet si imagine, provocate sa reinterpreteze total piesa celuilalt. Au rezultat doua piese total diferite fata de original, dar care pastreaza acelasi mesaj puternic despre melancolie, regret si dorinta de libertate.

Inspirat din viata lui artistica, plina de concerte in toate colturile tarii, Alex Velea canta, in stilul lui, “Am hoinarit tara in lung si in lat, sat dupa sat”, punandu-si amprenta proprie asupra piesei celor de la Robin and The Backstabbers, “Sat dupa sat”.

Eu cred ca muzica vorbeste aceeasi limba, indiferent de stil.

A fost o provocare sa refac piesa “Sat dupa sat”. Eu ii respect pe baieti si sunt chiar tari initiativele astea cu artisti din medii diferite, care sa isi cante piesele unul altuia. Imi place si varianta lor la piesa mea ‘Din vina ta’”, spune Alex Velea.

Link Alex Velea “Sat dupa sat” - https://www.youtube.com/watch?v=EWOVJzHHWRY

Intregul experiment s-a intamplat si viceversa, cei de la Robin and The Backstabbers interpretand in stilul lor  piesa “Din vina ta” a lui Alex Velea.
ink Robin and The Backstabbers - https://www.youtube.com/watch?v=hkJ2dalmaCI

J&B inseamna personalitati puternice aduse impreuna pentru a da nastere neconventionalului. Fie ca vorbim de muzica sau orice alt domeniu, J&B Blending Spirits cauta surprizele ascunse in colaborarile inedite dintre spiritele independente. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod