Alex de la Zero a cumpărat o pianină din 1910 pentru pub-ul său

Toboşarul trupei Zero intră în afaceri şi e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru deschiderea unui pub inspirat din atmosfera anilor 1930.

Toboşarul trupei Zero intră în afaceri şi este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru deschiderea unui pub inspirat din atmosfera anilor 1930.

În această afacere, Alex Piscunov s-a asociat cu regizorul Alex Ceauşu, iar vreme de două luni cei doi au muncit din greu pentru a pune la punct toate detaliile.

 

"Cinema Pub propune un concept inedit prin aerul retro pe care îl emană. Zici că te-ai întors în timp, în urmă cu aproape 100 de ani.

Am înlocuit mocheta cu nişte covoare persane vechi, am cumpărat câteva aparate de filmat de colecţie. Însă principala atracţie este o pianină din anul 1910, pe care am găsit-o undeva pe la Reşiţa. Pianina funcţionează perfect, iar invitaţii vor avea parte astfel de o surpriză în seara deschiderii", declară Alex.

Deschiderea Cinema Pub va avea loc joi, 26 ianuarie 2012, începând cu ora 20:30. Seara va fi animată de un recital al băieţilor din Trupa Zero şi de prezenţa unor invitaţi-surpriză.

"Avem o mică scenă pentru concerte de muzică live. Trupa Zero va sus'ine un recital cu prilejul deschiderii, iar surprizele nu se opresc aici", promite Alex.

Cinema Pub este situat în Bucureşti, pe Calea Moşilor, numărul 100.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod