Alessia isi pune silicoane la 32 de ani!

Cantareata va implini in luna martie,frumoasa varsta de 32 de ani,asa ca a decis sa-si faca singura un cadou. Isi doreste o schimbare, isi va pune silicoane!

Alessia si-a luat inima in dinti si a mers la medicul estetician, Ion Zegrea pentru a se informa si pentru a pune a puncta ultimele detalii dinaintea operatie ce va avea loc maine,17 februarie. Alessia,declara ca se simte bine in pielea ei,doar ca varsta pe care o implineste o determina sa ia din pripa procesul de imbatranire si sa faca aceasta interventie de marire a sanilor cu implanturi siliconice atata timp cat sanii sunt inca fermi.

Frumoasa Alessia, marturiseste ca nu este speriata de operatia si ca medicul estetician, Ion Zegrea i-a inspirat incredere deplina ,consultand in anii trecuti si alti medici.

Medicul specialist in chirurgie plastica,estetica si microchirurgie reconstructiva,Ion Zegrea a optat pentru implanturi  siliconice de 380 cc,anotomice cu profil inalt dupa consultia si masuratorile efectuate dupa prima vizita a artistei,la clinica Elysium.

Alessia va avea o pauza de 2 saptamani binemeritata dupa o perioada aglomerata de evenimente si concerte,evitand astfel activitatile viguroase, si in special miscarile mainii trebuiesc evitate in primele 2-3 saptamani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod