Alessandra Stoicescu a adoptat un băieţel în pragul Sărbătorilor

16 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Alessandra Stoicescu a adoptat un băieţel în pragul Sărbătorilor
Prezentatoarea TV, Alessandra Stoicescu a devenit mămica unui băieţel în vârstă de trei ani şi jumătate, pe care a reuşit să îl adopte recent.

Jurnalista se implică de ani de zile în campanii de ajutorare pentru copii sărmani, atât în ţară, cât şi peste hotare, iar într-una din vizitele pe care le-a avut în Moldova, în calitate de preşedinte al Fundaţiei "Mereu Aproape", jurnalista l-a cunoscut pe băieţelul care i-a devenit fiu.

El este originar din Bacău şi provine dintr-o familie săracă, cu mulţi copii, după cum informează publicaţia Cancan.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mamaie pe 15 Ian 2012, 11:36
    Adevarul

    ...e ca nu l-a adoptat propriu-zis. Copilul locuieste in continuare langa familia lui. Madam Stoicescu ii trimite d-ale gurii si niscai tzoale si rechizite - este exact ce a declarat dansa cu gura proprie. Cu alte cuvinte, "adoptarea" a fost doar asa, "o chestie", ca sa ne mai facem putina reclama.

    0
    0

  • eva-maria pe 21 Dec 2011, 11:19
    adoptie

    Pt PRODIGY nu ar trebui sa-i critici pe cei cu cariera care adopta copii !!!! E un gest nobil, avand in vedere ca multi se feresc de adoptii din frica de a nu adopta un copil despre care nu se stie din ce familie provine ( parinti alcoolici, drogati ...ceea ce inseamna copii care probabil vor avea probleme medicale , comportamentale , psihice etc .) Sau tu ii sustii cumva tocmai pe aceia fara studii, fara servici care toarna copii pe banda si apoi ii abandoneaza sau ii chinuie de pe o zi pe alta ???

    4
    0

  • prodigy pe 19 Dec 2011, 09:22
    CARIERA

    ce face cariera asta!nu facem copii,adoptam.

    2
    4

  • pollet_a pe 17 Dec 2011, 19:12
    adoptie

    E laudabil ce a facut, dar nu era mai bine daca adopta un copil fara parinti, iar pe ceilalti, aflati in nevoi, sa ii ajute cumva, printr-o campanie, ceva......? Sunt atatia copii orfani......, avea de unde alege.....

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod