Alessandra Ambrosio a născut un băieţel

Top modelul brazilian, o "veterană" a casei de modă Victoria's Secret, a născut un băieţel, luni, în oraşul Florianopolis din Brazilia.
Top modelul brazilian, o "veterană" a casei de modă Victoria's Secret, a născut un băieţel, luni, în oraşul Florianopolis din Brazilia.

Top modelul brazilian, în vârstă de 31 de ani, şi logodnicul ei, omul de afaceri Jamie Mazur, au devenit părinţi pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiţă în vârstă de 3 ani, Anja, care s-a născut în acelaşi oraş brazilian, informează cotidianul britanic Daily Maia, citat de Mediafax.

Informaţia a fost confirmată de numeroase site-uri, reţele de socializare, dar şi de Michelle Mazur, mama fericitului tătic. "Nepotul meu tocmai a venit pe lume, în Brazilia!", a scris Michelle Mazur pe pagina ei de Facebook.

Modelul brazilian a declarat într-un interviu recent că este hotărâtă să revină foarte repede, după naştere, la dimensiunile care au consacrat-o în lumea modei, pentru a putea să participe, în luna iulie, la show-ul pe care casa Victoria's Secret îl va organiza la Londra cu ocazia lansării unui magazin în capitala Marii Britanii.

Alessandra Ambrosio s-a situat pe locul al cincilea în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, după ce a obţinut în ultimul an venituri de 5 de milioane de dolari, informează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Mai 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 9 Mai 2012, 11:33
    Daily Maia

    Daily Maia...sunteti patetici! Thought they teach you how to use spellcheck la "facultatea" de jurnalism.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod