Alec Baldwin s-a căsătorit cu Hilaria Thomas

Actorul american s-a căsătorit cu logodnica sa, Hilaria Thomas, sâmbătă, la catedrala St. Patrick din New York.
Actorul american s-a căsătorit cu logodnica sa, Hilaria Thomas, sâmbătă, la catedrala St. Patrick din New York.

Printre oaspeţii evenimentului s-au numărat fiica lui Alec Baldwin din căsătoria cu Kim Basinger, Ireland, în vârstă de 16 ani, şi fraţii artistului, Stephen şi Billy, dar şi cineastul Woody Allen, colega de distribuţie din serialul "30 Rock" Tina Fey, producătorul emisiunii "Saturday Night Live" Lorne Michaels şi starul serialului "Law & Order: SVU" Mariska Hargitay.

Hilaria, în vârstă de 28 de ani, a purtat o rochie din mătase semnată de casa Amsale, în timp ce Alec a purtat un costum conceput de Tom Ford, relatează site-ul accesshollywood.com, citat de Mediafax.

Recepţia a avut loc la Kimmel Center din New York.

Înainte de ceremonie, actorul în vârstă de 54 de ani i-a adus un omagiu pe Twitter iubitei sale.
Printre altele, textul cuprindea versuri de Emily Dickinson şi un pasaj din Biblie.

Alec şi Hilaria, un instructor de yoga, au o relaţie din vara anului trecut şi s-au logodit în aprilie.

Acesta este al doilea mariaj al lui Alec Baldwin, care a fost căsătorit cu Kim Basinger între anii 1993 şi 2002, notează Mediafax.

Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru fraţi Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy şi de patru ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul "30 Rock".

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar".
Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, deşi Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice fierbinţi. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice, precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alături de Meryl Streep şi Steve Martin.

Alec Baldwin a prezentat gala premiilor Oscar pe 7 martie 2010, împreună cu Steve Martin.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod