Alec Baldwin, hărţuit de o femeie care îl numea "soţul ei"

O femeie din Canada care l-a hărţuit pe Alec Baldwin a fost arestată, luni, la New York, după ce l-a urmărit pe actor până în faţa apartamentului acestuia, la sfârşitul săptămânii trecute, şi i-a trimis e-mail-uri şi SMS-uri în care îl numea pe acesta "soţul" ei.
O femeie din Canada care l-a hărţuit pe Alec Baldwin a fost arestată, luni, la New York, după ce l-a urmărit pe actor până în faţa apartamentului acestuia, la sfârşitul săptămânii trecute, şi i-a trimis e-mail-uri şi SMS-uri în care îl numea pe acesta "soţul" ei.

Genevieve Sabourin, în vârstă de 40 de ani, din Montreal, a fost acuzată că l-a urmărit şi hărţuit pe starul serialului "30 Rock", dar a fost eliberată apoi pe propria răspundere. Judecătorul i-a ordonat canadiencei să nu se apropie de Alec Baldwin şi să nu aibă "niciun fel de contact, direct sau indirect" cu actorul american.

Sabourin a fost arestată pentru că i-a trimis actorului o serie de SMS-uri şi e-mail-uri, după o întâlnire a lor, ce a avut loc în toamna anului 2010, informează agenția Mediafax.

Avocatul actorului a spus că Alec Baldwin, care s-a logodit săptămâna trecută cu iubita sa, Hilaria Thomas, a acceptat atunci să se întâlnească cu Sabourin pentru a face un serviciu unui prieten.

Iniţial, mesajele expediate de canadiancă, după acea întâlnire, au fost doar "enervante", iar starul i-a cerut să înceteze să-i mai scrie.

Săptămâna trecută, însă, volumul e-mail-urilor a crescut, iar unul dintre mesaje, prezentat în instanţă, conţinea următorul text: "Am nevoie să îmi încep noua mea viaţă, cu noul meu nume, cu noua mea carieră şi în noua mea ţară cu ajutorul noului meu soţ, adică tu!".

Potrivit plângerii depuse la tribunal, acel mesaj i-a cauzat actorului Alec Baldwin sentimente de "anxietate, enervare şi teamă" pentru propria siguranţă şi carieră.

Avocatul canadiencei a spus, însă, în instanţă că Sabourin şi Baldwin "au avut o relaţie împărtăşită, prin SMS-uri, e-mail-uri, care a mers în ambele sensuri" şi mesajele clientei sale "nu conţin nicio ameninţare".
O nouă audiere în acest caz a fost stabilită pentru 14 mai.

Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru fraţi Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy şi de patru ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul "30 Rock".

Alec Baldwin, care a împlinit de curând vârsta de 54 de ani, a cerut-o în căsătorie, la începutul lunii aprilie, la New York, pe iubita sa Hilaria Thomas (foto), o antrenoare de yoga, cu care are o relaţie de aproximativ un an, relatează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod