AlbNegru lanseaza "Charisma"

20 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
AlbNegru lanseaza

Andrei si Kamara revin in atentia publicului cu un nou single Charisma. Piesa a fost compusa de Connect-R si Chris Mayer, iar textul a fost scris de Connect-R.

Noul single inseamna pentru AlbNegru si o noua directie in cariera lor muzicala:  “Schimbarea este bine gandita si din ceea ce se vede pana in momentul de fata este binevenita pentru ca posturile radio o difuzeaza destul de mult, fapt ce ne bucura. Aveam nevoie de aceasta gura de oxigen si iata ca piesa Charisma a venit la momentul oportun.

Am apelat la 2 compozitori in voga, Connect-R si Chris Mayer in care avem mare incredere si cu siguranta vom continua colaborarea cu ei", spune Kamara.

“Schimbarea de stil e necesara adesea. Ca sa te mentii acolo sus, trebuie sa te reinventezi si sa surprinzi publicul. N-am avut niciodata teama de a incerca ceva nou, doar asa poti evolua in mainstream",
a adaugat Andrei.

Mesajul pe care-l transmite piesa este ca dragostea nu e precum o rigla, ci seamana mai degraba cu o linie continua care se misca de sus in jos si nu se intrerupe niciodata.
Cand sunt sentimente la mijloc, trebuie sa lupti pentru povestea ta si sa te bucuri de viata asa cum e ea, cu zambetul pe buze.

AlbNegru inseamna pentru Andrei si Kamara prietenie, o a doua familie, o oaza de relaxare si creatie, dar si locul lor de munca. La noua piesa s-a lucrat aproximativ 3 saptamani, acest interval incluzand procesul de creatie, inregistrarea.

“Cu aceasta piesa pregatim si cel de-al optulea clip din povestea AlbNegru. Un clip la care se lucreaza de peste 2 luni. Cu regizorul Dan Petcan, noi am mai lucrat la alte 4 videoclipuri, printre care si "Amintiri".
El vrea sa se autodepaseaca cu aceasta ocazie si ne promite un material care sa surprinda placut si care sa ajute piesa la o mai buna promovare",
spun AlbNegru. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod