Alanis Morissette scrie o carte de dezvoltare personală

Cântăreaţa canadiană vorbeşte despre problemele sale cu dependenţa şi despre alte aspecte importante din viaţa sa într-o carte de dezvoltare personală, informează site-ul contactmusic.com citat de Mediafax.

Artista nord-americană speră că această carte - care nu are deocamdată un titlu şi care va fi publicată în a doua jumătate a acestui an - va contribui la schimbarea în bine a vieţilor fanilor ei.

"Acum scriu o carte despre absolut toată viaţa mea. Voi folosi poveştile mele autobiografice pentru a ilustra diverse gânduri şi mostre de înţelepciune, aşadar cartea serveşte unui scop bun, ajutând oamenii care trec prin dependenţă, vindecare, comentarii negative despre celebritate, comentarii negative despre bani, comentarii negative despre trupurile lor, comentarii negative despre vieţile lor sexuale.

Sunt un fel de filosof şi tocilar academic. Nu aş putea să vorbesc despre ceva ce nu cunosc", a dezvăluit Alanis Morissette pentru revista Billboard.

Alanis Morisette va vorbi în acel volum despre dependenţa ei de mai multe "vicii".

"Dependenţa de muncă, dependenţa de dragoste - dar şi dependenţa de mâncare. Sincer, aceasta din urmă a fost pentru multă vreme o problemă majoră pentru mine. Mă voi concentra (în carte) şi pe procesul de recuperare după aceste dependenţe", a adăugat artista.

Cântăreaţa s-a asociat recent cu compozitorul Tom Kitt, care a ajutat trupa Green Day să creeze spectacolul "American Idiot", un show apreciat şi premiat pe Broadway, inspirat dintr-un album al trupei americane, pentru a transforma celebrul ei album "Jagged Little Pill" într-un musical de succes.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod