Alanis Morisette la B'Estfest 2008

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Alanis Morisette la B'Estfest 2008

Alanis Morissette vine anul acesta pentru prima data in Romania, special pentru B'Estfest 2008. Artista va concerta pe 4 iulie, in prima zi a festivalului, alaturi de Cypress Hill, UNKLE si Apollo 440.

Cantareata si compozitoare de origine canadiana, Alanis Morissette si-a facut debutul in lumea muzicii la varsta de 10 ani, cand a inregistrat primul single din cariera, "Fate Stay With Me". La 14 ani a semnat primul contract cu o casa de discuri, iar in 1991 a lansat albumul "Alanis", al carui succes i-a adus discul de platina in Canada si un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria Most Promising Female Vocalist.

Debutul pe plan international a avut loc in 1995, odata cu albumul "Jagged Little Pill", care avea sa intre in istoria muzicii drept cel mai bine vandut album de debut al unei artiste solo.
Urmeaza alte patru albume cu vanzari record, precum si numeroase single-uri de top: "You Oughta Know", "All I Really Want", "One Hand In My Pocket", "Ironic", "You Learn", "Head over Feet", "Uninvited" (inclus pe coloana sonora a filmului "City of Angels"), "Thank U", "That I Would Be Good", "Hands Clean", "So Pure", "King of Pain".

Alanis Morissette a fost recompensata de-a lungul carierei cu nu mai putin de douasprezece premii Juno si sapte Grammy, inregistrand vanzari de peste 55 de milioane de albume in intreaga lume.
De altfel, Alanis este considerata una dintre artistele cu cele mai mari vanzari din industria muzicala. Anul acesta, ea va fi cap de afis la festivalurile Zermatt Unplugget Festival, Rock in Lisbon, Pinkpop Festival, Alte Opera, Zenith, Rock Under The Bridge, Norwegian Wood Festival, Rock In Rio, urmand ca pe 4 iulie sa participe la B'Estfest 2008.

Artistii confirmati pana acum pe afisul B'ESTFEST sunt Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440, si Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Stereophonics, Nouvelle Vague si Deluka (5 iulie), Nelly Furtado, Manu Chao, Roisin Murphy (Moloko)  si Sunrise Avenue (6 iulie), si Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).

Produs de Emag!c Entertainment, B'Estfest 2008 va avea loc in zilele de 4, 5, 6, respectiv 11 iulie (Aftershock), in aer liber, in cadrul complexului Romexpo.
Toate categoriile de biletele pentru B'Estfest si B'Estfest Aftershock, respectiv biletele de o zi (90 lei pentru 4, 5 sau 6 iulie si 75 de lei pentru 11 iulie), abonamentele de 3 zile (240 de lei), precum si biletele VIP, sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod