Al Di Meola se pregateste de concertul din Romania...

de Ileana Voicu Ghinea, 6 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Al Di Meola se pregateste de concertul din Romania...

... si le promite fanilor un show incendiar. Chitaristul Al Di Meola va concerta pe 25 mai, la Sala Palatului din Bucuresti. "De-abia astept sa ma reintorc in Romania, pe 25 mai.

Este o tara superba, unde imi face placere sa concertez si ma bucur ca am reusit sa o includ printre show-urile din turneul meu mondial. Oamenii sunt foarte deschisi si receptivi la muzica noastra, asa ca spectacolul va fi unul pe masura, un adevarat rasfat de sunete, nu doar un simplu concert de jazz. Va fi o experienta cu adevarat de neuitat in care improvizatia si sesiunile de jamming vor oferi o savoare aparte concertului.


Publicul ce va sosi la spectacol se va putea bucura nu doar de zeci de minute de jazz la cea mai mare inaltime, ci si de o suita de piese clasice ale acestui stil. Romanii sunt un popor cunoscator al muzicii si ii astept pe toti la Sala Palatului pe 25 mai, sa simtim si sa cantam la unison pe ritmurile de fusion-jazz"
, a declarat Al Di Meola.

Luna trecuta, Al Di Meola a inceput partea europeana a turneului sau, cu show-uri in Italia, Austria si Polonia, urmand ca la mijlocul acestei luni sa cante pentru fanii din Asia.
Biletele pentru acest concert sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la preturi cuprinse intre 80 si 250 de lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod