Akon lanseaza un nou album

Facebook Twitter Comenteaza
Akon lanseaza un nou album

Castigator a numeroase discuri de platina, Akon lanseaza noul single Right Now (Na Na Na). Piesa este deja prezenta in playlist-ul radiourilor de peste  Ocean si urca in clasamente, asa cum s-a intamplat pana acum cu toate hit-urile semnate Akon.

Right Now (Na Na Na) este primul single de pe cel de-al treilea album Akon, intitulat FREEDOM. Materialul va fi lansat pe 25 noiembrie si include colaborari cu staruri ca Lil’ Wayne (I’m So Paid) si T-Pain (Holla Holla).

Akon s-a lansat pe piata muzicala in 2004 cu albumul de debut TROUBLE ce s-a vandut in 2 milioane de exemplare iar Locked Up si Lonely sunt doar cateva dintre hit-urile de pe acest material. A urmat KONVICTED in 2006, care a castigat trei discuri de platina.

Artistul originar din Senegal a intrat in istorie in 2007 atunci cand s-a aflat simultan pe primele doua pozitii ale topului Billboard Hot 100 de doua ori cu piesele I Wanna Love You si respectiv Smack That, .A devenit artistul numarul 1 al anului in 2007 conform revistei Billboard.

In 2007 Akon a castigat premiul American Music Award la categoria Best Male Soul/R&B Artist si a fost rasplatit cu trei premii World Music Awards. A reusit sa castige discuri de aur si platina in doisprezece tari din lume.

Nominalizat la cinci premii Grammy, Akon are o poveste de viata ce l-a inspirat in scrierea pieselor de pe cele trei albume ale sale. Dupa un inceput cu probleme, viata sa s-a schimbat radical odata ce muzica a devenit principala lui preocupare, reusind sa vanda milioane de albume de la debutul din 2004.

Pe 27 septembrie 2008 Akon va participa la evenimentul Think Pink Rock Concert  realizat pentru strangerea de fonduri pentru lupta impotriva cancerului la san. Incepand cu 25 noiembrie, albumul "Freedom" va fi disponibil si pe piata din Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • real4real pe 16 Sep 2009, 12:36
    Hello

    Eu sunt contactarea dumneavoastra cu ajutorul traducator Google. Pot să scriu în limba engleză, dacă vă vorbesc limba engleză. Bună ziua dragi, Vârsta, rasa, distanţa şi de stare civilă sunt factori care nu se scrie. I am 23 ani tineri. Am nevoie de cineva sa ma trateze ca pe un sunet lady.You ca un om din visele mele pe profilul dvs, astăzi şi sună bine, aşa că am contactat tu pentru relaţii. Eu am preferinţele mele, şi nu cred că este necesar pentru dragoste să fie separate de vârstă. Toate femeile au un om de visul lui. Ne pare rau profilul meu nu este suficient, dar vă va spune mai multe despre mine şi fotografiile mele, dacă aţi găsit timp pentru a scrie-mi prin e-mail (blessingsimon123@yahoo.com) grijă să ştiu. Cu respect inima dulce Blessing. Vă rugăm să vă asiguraţi că scrie direct la cutia mea poştală.

    0
    0

  • andra pe 17 Dec 2008, 15:43
    fana

    Sunt o mare fana a lui akon.Imi plac la nebunie melodiile lui.Tine-o tot asa....you are the best

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod