Ai descoperit Magia? Nu rata ultima saptamana de evenimente! Doar in Plaza Romania!

16 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza

Am trait live primele episoade ale magiei la Plaza Romania si ne indreptam cu pasi repezi spre caldura Craciunului alaturi de familie si de cei dragi. Pentru ca shopping-ul este o experienta, pentru ca am trait din plin clipele de bucurie ale copiilor in compania elfilor din Gasca Zurli, pentru ca am batut ritmul electro clasic impreuna cu fetele de la Amadeus, pentru ca am primit in dar cadouri culinare, felicitari si decoratiuni de craciun, pentru TINE, Plaza Romania continua seria de evenimente pana in ajunul Craciunului!

Cadouri de Craciun? Ai ratat workshop-urile? Suntem aici! Joi si Vineri, 22 si 23 Decembrie, incepand cu orele 16:00 poti sa pregatesti chiar tu cadoul! Vino la atelierele de decoratiuni! Si daca vrei sa mai variezi, Sambata, 24 Decembrie, este momentul potrivit.

Vino la concertul de colinde in ajun de Craciun! Incepand cu ora 14:00. Ne-am distrat cu Fulvio si Sica! Ne-ai ratat? Vino Joi, 22 Decembrie, incepand cu ora 19:00. Te asteptam!

Vineri 23 Decembrie, incepand cu ora 17:00 nu rata spectacolulul sustinut de Radio Romania Junior! Bine ai venit in Kidslandia! E momentul pentru actorii principali. Vlad Mirita si Iordache Basalic aduc opera si cantonetele célèbre sa asezoneze ultimele cumparaturi de Craciun! Vineri, 23 Decembrie, incepand cu ora 19:00.  Sarbatori Fericite pentru ca, nu?, magia sarbatorilor este in fiecare dintre noi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod