Agresorul Dianei Enache, condamnat la 4 ani de închisoare și despăgubiri de 50.000 de euro

Bărbatul a tăiat-o cu briceagul pe fiica lui Adrian Enache, în noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, într-un bloc din Capitală, când tânăra de 18 ani se întorcea din oraş.

Libanezul Ali Kanaan a fost arestat, iar procesul s-a întins pe durata mai multor luni. Ulterior, s-a descoperit că libanezul a absolvit doar patru clase, deşi fişa postului de portar al blocului prevedea ca el să fi terminat liceul.

Adrian Enache a comentat pentru Click! decizia instanţei: "Nu sunt cel mai în măsură să judec oamenii, Dumnezeu e cel care ne judecă pe toţi. Nu sunt cel mai în măsură să judec oamenii, Dumnezeu e cel care ne judecă pe toți. Nu am comentat și nu voi comenta decizia justiției române, în care am crezut.

Atât sper, că după ce își ispășește pedeapsa, Dumnezeu să îl lumineze și să îi facă curat în suflet, să-și crească fetele în alt mediu, mult mai sănătos și cu o altă demnitate. Așa cum a știut să vină să-l salvez când era să fie dat afară, că are două fete, să se gândească și când a făcut abominabila faptă."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod