Află de ce Natalia Selegean iubește atât de mult ziua de 1 iunie și ce amintiri vesele are din copilărie

Artista și-a început cariera de 1 iunie
În fiecare an, Natalia Selegean se bucură ca un copil de ziua de 1 iunie, amintindu-și cu drag de anii copilăriei și de toate boacănele pe care le făcea, pentru că, după cum ea recunoște, a fost un copil tare neastâmpărat.

Însă pentru Natalia, ziua copilului înseamnă mai mult decât atât, înseamnă începutul celei mai mari pasiuni ale ei: muzica. “Primul meu spectacol pe o scenă a fost chiar de 1 iunie. Așa că această zi e cu atât mai importantă pentru mine. Aveam 6 ani, făceam parte din grupul de balet al Palatului Copiilor din Oradea și mă pregăteam de primul meu spectacol, doar că din grabă, am uitat jumătate din costumație acasă.
Așa că mama a fost nevoită să alerge dintr-un capăt în altul al orașului, ca să se asigure că am tot ce-mi trebuie pentru a urca pe scenă. Până la urmă, totul a ieșit perfect, cu toate că emoțiile erau la cote maxime”, a povestit artista.

Cel mai nou single al Nataliei se numește My vow: https://www.youtube.com/watch?v=xRfSVMrTZjU la care a colaborat cu Class Music Studio, adică Mihaela Cernea și Toma Alexandru.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei.
În cadrul talent show-ului, Nati a cântat live pe scenă alături de Bonnie Tyler. A lansat mai multe și coveruri single-uri în colaborare cu echipe profesioniste și de curând s-a mutat de la Oradea în Bucureşti,  unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii.

Pentru a o asculta pe Natalia Selegean vizitați: https://www.youtube.com/user/nataliaselegean1.

Pentru a-i urmări activitatea vizitaţi: https://www.facebook.com/NataliaSelegeanOfficial?fref=ts
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod