AFI Palace Cotroceni păstrează tradiția și aduce Crăciunul în mijlocul verii

AFI Palace Cotroceni organizează, pentru al doilea an consecutiv, campania „Christmas in July” și aduce în mijlocul verii sărbătoarea bucuriei și a cadourilor. Cu această ocazie, AFI Palace Cotroceni transformă campania într-o tradiție inedită pentru capitală, astfel încât vizitatorii celui mai mare centru comercial din România să se poată bucura de surprize, cadouri, evenimente tematice, oferte speciale și de atmosfera Crăciunului de două ori pe an.

Anul acesta, clienții centrului comercial sunt invitați să colinde mall-ul pentru a câștiga premii cu sacul. Astfel, cei care vor face cumpărături în perioada 15 – 31 iulie de minim 200 de lei vor avea șansa de a câștiga zeci de cadouri, de la gadgeturi, până la brazi pentru Crăciun și delicii de sezon. Aceștia se pot înscrie în cursa pentru premii în zona Brioche Doree, prezentând bonurile de cumpărături.
Mai mult decât atât, în perioada campaniei, o patrulă de elfi va oferi cadouri instant iubitorilor de shopping.

Vizitatorii AFI Palace Cotroceni vor putea fi surprinși în orice moment de către ajutoarele moșului și se vor putea bucura de atmosfera Crăciunului vizitând căsuțele tematice amplasate pe coridoarele principale, de unde vor putea cumpăra delicii de sezon.


Nu în ultimul rând, cei care vor vizita AFI Palace Cotroceni în perioada campaniei vor fi surprinși cu activări tematice și multe alte surprize, atât în interiorul centrului comercial, cât și la terasele exterioare. De asemenea, magazinele din centrul comercial sărbătoresc la rândul lor Crăciunul, întâmpinându-și clienții cu reduceri chiar și de -70% și multe oferte speciale.


Vara aceasta Crăciunul se sărbătorește la AFI!


Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFIPalace Cotroceni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod