AFI Palace Cotroceni întâmpină vara cu Târgul de flori

În perioada 14 – 24 mai, AFI Palace Cotroceni va organiza pentru bucureșteni Târgul de flori de grădină. Amplasat la intrarea Galaxy, acesta va oferi vizitatorilor posibilitatea de a admira sute de specii de flori și plante decorative.

Cu această ocazie, cei interesați își pot aleage și achiziționa plante deosebite atât pentru amenajarea grădinilor, cât și a altor spații exterioare.


Gama de plante pregătită pentru acest târg va fi extrem de variată, expozanții fiind din mai multe județe ale țării, precum Prahova, Dâmbovița,Tulcea și Pitești.


Expoziția de Flori va deschide astfel sezonul estival și seria activităților tematice organizate de AFI Palace Cotroceni, evenimente menite să ofere bucureștenilor opțiuni de petrecere a timpului liber, precum și soluții practice adaptate mai multor nevoi.

Odată cu organizarea Târgului de flori de grădină, intrarea Galaxy din AFI Palace Cotroceni se va transforma într-un adevărat paradis al florilor. 


Cei care aleg să viziteze târgul de flori între 14 – 24 mai sunt invitați și la terasele centrului comercial, unde se pot delecta cu preparate delicioase și pot savura din cocktailurile aromate potrivite sezonului.
Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro  sau pagina oficială de Facebook AFIPalace Cotroceni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod