Adriana Lima a devenit mamica

de Ileana Voicu Ghinea, 17 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Adriana Lima a devenit mamica

Top modelul casei Victoria Secret a adus pe lume o fetita, duminica, informeaza Mediafax. "Adriana si Marko sunt incantati sa anunte ca au o fetita, al carei nume este Valentina Lima Jaric. Mama, tatal si bebelusul se simt cu totii foarte bine".

Reprezentantii brandului pe care il reprezinta frumoasa brazilianca au tinut sa o felicite pe tanara mamica. "Noi, cei de la Victoria's Secret, suntem cu totii entuziasmati sa o primim in randurile noastre pe micul 'inger' al Adrianei. Am intrebat-o, in gluma, daca vrea sa defileze la parada noastra anuala, care va avea loc joi seara si, pentru o clipa, m-am gandit ca va crede ca am vorbit serios! O felicitam cu totii, ii dorim multa sanatate si fericire", a declarat Ed Razek, directorul de marketing si ofiterul de presa a casei Victoria Secret.

Adriana Lima este cel de-al doilea top model al casei Victoria's Secret care a devenit mamica pentru prima oara, in urma cu cateva saptamani, Karolina Kurkova dand nastere primului ei copil, Tobin Jack Drury.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod