Adriana Bahmuţeanu: "Sunt victima violenţei domestice"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 August 2012
Ea a declarat, luni seara, la România TV, că este victima violenţei domestice şi că nicio femeie nu pleacă de acasă de prea mult bine.
Ea a declarat, luni seara, la România TV, că este victima violenţei domestice şi că nicio femeie nu pleacă de acasă de prea mult bine.

Silviu Prigoană pare din ce în ce mai decis să-şi facă ordine în familiei şi să o ţină pe Adriana Bahmuţeanu departe de cei doi copii minori ai lor, notează ziarul Click!. În conflictul cu soţia sa, politicianul se foloseşte, se pare, de o armă secretă: mai multe fotografii şi filmuţele care ar acuza-o pe Adriana.

"Nu cred că sunt imagini compromiţătoare din casă.
Probabil că stăteam mai lejeră, ca orice om în casa lui. Nu văd de ce ar fi compromiţătoare. Nu ştiu ce conţin înregistrările. Nu mi-e frică pentru că nu am făcut nimic rău, poate am băgat degetul în nas. Nu l-am înşelat pe soţul meu, nu am avut o atitudine indecentă, nu am de-a face cu crima organizată cu traficul de droguri.
Dacă mă acuză trebuie să aducă probe. Pentru siguranţa acestor copii şi pentru siguranţa mea personală, consider că este mai bine, o perioadă, să locuim în vila unor prieteni în Pantelimon, nu în vila mamei mele, mama mea nu are nicio vilă. Până pe 5 septembrie, îmi pregătesc apărarea"
, a spus Adriana despre declaraţiile lui Silviu Prigoană, potrivit cărora el ar avea poze şi filme compromiţătoare cu ea.

Mai mult, Bahmuţeanu a făcut o declaraţie şocantă: "Consider că în acest moment, în domiciliul pe care îl aveam cu soţul meu, copiii mei nu ar fi suficient de bine protejaţi.
Nicio femeie cu doi copii mici nu pleacă de acasă de foarte mult bine.
O să vedeţi în curând care este apărarea mea. Sunt victima violenţei domestice. Vreau să mă apăr şi să-mi păstrez copiii. Aceste lucruri se vor discuta ori în instanţă, ori cu mediatori. Au fost agresiuni fizice şi psihice. Copiii au fost martorii acestor episoade violente, inevitabil. O să vin cu martori. Regret că nu am sunat când trebuia la 112."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod