Adriana Bahmuţeanu: "Nu ştiu ce problemă are soţul meu"

Adriana Bahmuţeanu a declarat, joi, pentru Mediafax, în legătură cu sesizarea depusă în instanţă de Silviu Prigoană în vederea emiterii unui ordin de protecţie a celor doi copii minori ai cuplului, că nu ştie ce problemă are soţul ei şi că rămâne ca judecătorul să se pronunţe.
Adriana Bahmuţeanu a declarat, joi, pentru Mediafax, în legătură cu sesizarea depusă în instanţă de Silviu Prigoană în vederea emiterii unui ordin de protecţie a celor doi copii minori ai cuplului, că nu ştie ce problemă are soţul ei şi că rămâne ca judecătorul să se pronunţe.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, joi, pentru Mediafax, că a depus la instanţă o sesizare prin care a cerut emiterea unui ordin de protecţie a celor doi copii minori, "pentru că aceştia au dispărut din casă şi nu s-au mai întors în 48 de ore", arătând că nu a cerut divorţ, custodie sau partaj.

"E absolut penibil să-mi spăl rufele în public", a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Aceasta a mai spus că nu ştie de ce soţul ei a procedat astfel. "Nu înţeleg ce problemă are, când el e în călătorie de afaceri în străinătate", a spus Bahmuţeanu.

Ea a precizat că se află la "un resort lângă Bucureşti", cu copiii, pentru câteva zile, să stea la aer curat.

Întrebată dacă l-a anunţat pe Silviu Prigoană că va pleca cu copiii în vacanţă, Bahmuţeanu a răspuns: "Nu am vorbit foarte mult, pentru că era o situaţie tensionată în casă, de aceea am şi vrut să-i duc la aer curat (pe copii, n.r.)".

Silviu Prigoană i-a desfăcut contractul de muncă la postul Etno TV, unde ea era manager. "Nu aşa te porţi cu mama copiilor tăi", a spus Adriana Bahmuţeanu.

Sesizarea lui Silviu Prigoană, care are ca obiect "ordonanţă preşedinţială ordin de protecţie", a fost înregistrată în 7 august la Judecătoria Sectorului 3, soţia deputatului PDL, Adriana Cristina Prigoană, având calitatea de pârât. Cauza are termen de judecată în 5 septembrie.

Silviu Prigoană a spus că în sesizarea depusă la Judecătoria Sectorului 3 cere să fie dispus un ordin de protecţie pentru cei doi copii minori ai lui, arătând totdată că a făcut şi plângere la poliţie.

"Aceasta este procedura legală în România", a precizat Silviu Prigoană.

Întrebat de ce a făcut aceste sesizări, Prigoană a răspuns că "au dispărut copiii din casă".

"Nu eram acasă. Am depus sesizările pentru că au dispărut copiii din casă, nu s-au mai întors în 48 de ore", a precizat Silviu Prigoană, care a arătat că aşa este noua lege ce reglementează protecţia copilului.

Prigoană a menţionat că nu a cerut divorţ, custodie sau partaj.

Întrebat despre ce este vorba atunci, Prigoană a răspuns: "Despre nimic. Am făcut nişte lămuriri".

Silviu şi Adriana Prigoană au împreună doi băieţi, Mihai Maximus şi Eduard Gabriel, născuţi în 2007 şi 2010.



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod