Adrian Tutu a lansat o melodie în memoria victimelor tragediei din Colectiv!

Asculta manifestul lui in urma celor intamplate in Romania!

În memoria victimelor incendiului care a avut loc acum cateva zile, în club Colectiv din București, Adrian Tutu a lansat ieri pe canalul de Youtube piesa "30 Octombrie".

"Cand am vazut tragicul eveniment din clubul Colectiv pur si simplu am ramas fara cuvinte. Am primit foarte multe mesaje de la oameni in care imi cereau sa scriu o piesa despre cele intamplate, insa nu-mi gaseam cuvintele, eram prea socat. Pana acum 2 zile cand am vazut Romania mea in strada...

atunci totul a venit din suflet si sper ca generatia mea sa schimbe tara pe care o iubesc din toata inima", a declarat Adrian Tutu.

In doar cateva ore de la lansarea piesei "30 Octombrie" pe Youtube, aceasta a acumulat aproape 8.000 de vizualizări.

"Imi este teama ca maine sa nu se termine totul inainte ca cei ce au adus intunericul in ochii nostri sa plateasca! Lupta Romania ca nu meriti asta!", a adaugat Tutu legat de manifestarile din strada a romanilor.

Potrivit celui mai recent bilanţ al autorităţilor, în urma incendiului izbucnit vineri noapte în clubul Colectiv au murit 31 de persoane.
Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, până la 90 fiind în stare critică şi gravă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod