Adrian Sînă se teme pentru copiii lui: "Mă sperie foarte tare"

Tată a patru copii, David (12 ani), Sarah (6 ani), Noah (2 ani) şi Ava Stephanie (9 luni), artistul spune că viața lui este mai frumoasă de când a devenit părinte. El recunoaște însă că îl îngrijorează viitorul acestora.
Mă gândesc la problema drogurilor, care mă sperie foarte tareAdrian Sînă
"Copiii mi-au schimbat viaţa într-un mod frumos, îi văd cum cresc zi de zi şi cum descoperă lucruri şi cum comunicarea cu ei e diferită. Îmi amintesc de copilăria mea, care a fost total diferită de a lor. Au multe lucruri pe care eu nu le-am avut atunci sau niciodată. Când îşi doresc ceva, primesc imediat... Nu e rău, din contră, e un avantaj şi mă bucur că le pot oferi toate condiţiile"
, a declarat soțul Ancăi Serea pentru ziarulring.ro.

Adrian Sînă se gândește însă și la pericolele cu care se confruntă adolescenții de azi: "Ştiu că în societate sunt o grămadă de chestii negative care le pot influenţa comportamentul în rău.
Mă gândesc la problema drogurilor, care mă sperie foarte tare, dar cred că vor fi suficient de inteligenţi să înţeleagă că nu e OK, că nu trebuie să se lase influenţaţi"
, a spus solistul.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod