Adrian Naidin cântă „SIN-CRETIC“, joi, la Aida Pub din Bucureşti

8 August 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Adrian Naidin cântă „SIN-CRETIC“, joi, la Aida Pub din Bucureşti

Etno jazz şi prelucrări folclorice pe extraordinarul violoncel al muzicianului Adrian Naidin, într-un concert sincretic care va avea loc joi, 9 august, seara, de la ora 20.30, în Aida Pub din Bucureşti.

Colaborator al lui Moby pentru coloana sonoră a filmului The Necessary Death of Charlie Countryman, un proiect de suflet al americanului Shia LaBeouf, Adrian Naidin este un muzician complet, experimental în jazz, inspirat în clasic, plin de forţă şi har în folclor. Cu sorginte clară în filonul tradiţional românesc, Adrian Naidin convinge în experimente acustice inedite, de la conceptele uneori abstracte ale jazz-ului contemporan, până la world music sau pop-rock.

După succesul proiectului world “Cântice’n cerc”, realizat în colaborare cu pianistul Raul Kusak, Adrian Naidin a fost aplaudat la acest sfârşit de săptămână, în recital sau ca invitat special al legendarilor Phoenix, la Festivalul Folk You de la Vama Veche.

O revelaţie a ultimilor ani atât pentru public, cât şi pentru critică, Adrian Naidin urcă şi pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, în spectacolul “Caramitru-Mălăele, câte’n lună şi în stele”, pentru a modera cu geniu duelul în versuri al celor două forţe ale teatrului românesc.

Vă invităm joi, 9 august, de la ora 20.00, la Aida Pub (Calea Victoriei 16-20,  la ieşirea din pasajul Macca/ Vilacrosse, vis-a-vis de Poliţia Capitalei) pentru o întâlnire extraordinară cu violoncelistul ADRIAN NAIDIN.  Rezervări la telefon 0765.486.936, 0765.962.630, 0722.658.126.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod