Adio vacanta? Alina Sorescu va munci toata vara. Va preda gratuit cursuri de dezvoltare artistica!

Alina Sorescu isi continua activitatea profesionala pe intreaga perioada a verii. In premiera, artista va tine cursurile de dezvoltare artistica si pe perioada anotimpului estival. Si, tot pentru prima data, cursurile Scolii de Vara sunt gratuite pentru copiii selectati!
Cei mici sunt asteptati la auditia care va avea loc sambata, 6 iunie 2015, la sala de repetitii a atelierului, intre orele 11:00-13:00. Candidatilor le vor fi testate aptitudinile muzicale si va trebui ca fiecare dintre ei sa aiba cate un cantecel pregatit.Cursurile se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 10 ani, iar pe perioada verii se vor desfasura incepand cu data de 6 iulie 2015.

“Vreau sa ofer o sansa tuturor copiilor dornici sa cunoasca secretele meseriei de artist. Si eu am descoperit scena la o varsta frageda si acesta este momentul la care putem incepe sa modelam armonios personalitatile celor mici”, declara Alina Sorescu.

Copiii vor studia in grup canto (studiu vocal, tehnici de respiratie etc.) si prezenta scenica (dictie, tehnica stapanirii emotiilor, dezvoltarea vorbirii in public etc).
Cei interesati isi pot inscrie copiii prin email la adresa alinasorescu.ro@gmail.com incluzand datele celui mic, urmand sa primeasca ulterior raspuns cu toate detaliile privind preselectia.

Alina Sorescu preda de ani buni cursuri la Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica ce ii poarta numele. Aceasta scoala se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 10 ani care vor sa devina artisti. Indrumati de Alina, cei mici descopera secretele unei prestatii artistice, studiaza canto adaptat varstei lor, invata cum sa-si stapaneasca emotiile in lumina reflectoarelor si sa se comporte natural pe scena.
In cadrul cursurilor sunt abordate urmatoarele obiecte de studiu: muzica (limbajul muzical, tehnica respiratiei, exercitii de canto), televiziune si prezenta scenica (dictie, stimularea spontaneitatii si a creativitatii, arta vorbirii in fata camerelor de filmat, postura, tehnici de reducere a tracului).

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod