"/>

Adina Buzatu va fi prezenta la Bucharest Fashion Week

de Ileana Voicu Ghinea, 28 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Adina Buzatu va fi prezenta la Bucharest Fashion Week" alt="Adina Buzatu va fi prezenta la Bucharest Fashion Week" title="Adina Buzatu va fi prezenta la Bucharest Fashion Week" border="0" />

Adina Buzatu va promova prin fashion show-ul ce va avea loc in seara de gala a Bucharest Fashion Week un concept aflat in mare voga in acest moment in moda contemporana ce are la baza ideea de versatilitate a hainelor dar si tendinta globala spre moda unisex.

Show-ul TRENDS by ADINA BUZATU va evidentia atitudinea si stilul prin piese apatinand colectiilor masculine de prestigiu Messagerie, Royal Hem, Vakko, Babette Wasserman, Albert Thurston, outfit-uri din piese exclusiv naturale destinate atat zilelor calduroase de vara cat si serilor in care leganta si rafinamentul reprezinta un must have.

Cele 25 de tinute stilizate de Adina Buzatu vor fi prezentate nu numai de manechini baieti ci si de modele feminine pentru a demonstra faptul ca stilul nu are sex contand doar originatatea si eleganta.
 
Fashion show-ul TRENDS by ADINA BUZATU va avea loc duminica, 2 mai 2010, incepand cu ora 20:00, la World Trade Plaza Sofitel, in cadrul Bucharest Fashion Week 2010.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod