adidas, Reserved, C&A și multe alte branduri își vor prezenta colecțiile de toamnă-iarnă în cadrul Fashion & Beauty Days, în Mega Mall

Fashion & Beauty Days continuă sărbătoarea noilor colecții de toamnă-iarnă cu pregătiri pentru cel de-al doilea weekend.
În cadrul evenimentului organizat de Mega Mall, iubitorii de fashion vor putea urmări prezentări de modă ale unor branduri precum Reserved, LC Waikiki, adidas, Marina Yachting și multe altele, într-un show coordonat de Alin Gălățescu. După primul weekend, în care vizitatorii s-au bucurat de prezentări de modă, ședințe de make-up și demonstrații sportive, Fashion & Beauty Days promite alte două zile la fel de bogate în elemente de fashion și frumusețe, atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 13:00 și 20:00.

10 și 11 octombrie vor aduce cu ele alte două alte zile de prezentări de modă, servicii de înfrumusețare pentru bucureșteni, spectatorii putând admira noile colecții de toamnă-iarnă ale brandurilor Koton, Reserved, LC Waikiki, Hervi’s, adidas, Takko, C&A, Steilmann, Deichmann, Ecco, Why Dennis, Melli Melo, Parfois, Optiblu, Marina Yachting, Orsay, Bijuteria Teilor, Bijuteria Stil, La Femme, BBY, Ataellier și multe altele.
De asemenea, aceștia se vor bucura de sesiuni demonstrative de fitness, ședințe și demonstrații de make-up și hairstyling pe scena special amenajată, aflată la nivelul 2, din Mega Mall.

Primul weekend al evenimentului a adus înaintea spectatorilor prezentări de modă ale magazinelor Peek & Cloppenburg, Marks & Spencer, Depot 96, Mohito, Sinsay, House, Musette, Hilfiger Denim, Pause Jeans, Levi’s, Colin’s, Stefanel, Il Passo, Otter, cât și multe alte branduri. Peste 130.000 de mii de oameni au vizitat Mega Mall pe parcursul întregului weekend, având ocazia să admire noile colecții prezentate în cadrul Fashion & Beauty Days.
Gina Pistol, Xonia, Roxana Sârbu și Ana Maria Pop s-au aflat printre iubitoarele de modă care au participat la show, urmărind cu interes noile colecții.

Pentru un nou weekend, Mega Mall își așteaptă cumpărătorii preț de două zile pline de evenimente, prezentări de modă, sesiuni demonstrative de fitness, ședințe și demonstrații de make-up și hairstyling, dar și cu premii instant, pregătite special pentru participanții la eveniment.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod