Adevărul despre logodna Cătălinei Ponor

Virgina Ramos a negat că fiul ei se va logodi cu gimnasta româncă. Gimnasta i-a cerut explicaţii lui Tommy care, după un dialog telefonic cu mama sa, i-a dat asigurări că afirmaţiile ei au fost răstălmăcite.
Virgina Ramos a negat informaţia potrivit căreia fiul ei, Tommy (25 de ani), urmează să se logodească în România cu Cătălina Ponor (25 de ani).

"Acum aud că am venit în România, că sunt prietenă cu mama fetei ăsteia! Ei se cunosc, dar nu se logodesc şi în nici un caz nu se căsătoresc. Tommy are obiective clare, trebuie să termine facultatea!", ar fi spus Virginia Ramos, care a înfuriat-o pe Cătălina Ponor.

Gimnasta i-a cerut imediat explicaţii lui Tommy care, după un dialog telefonic cu mama sa, i-a dat asigurări că afirmaţiile Virginiei au fost răstălmăcite, fapt confirmat de Carmen Ponor, mama Cătălinei, scrie cotidianul Libertatea, citat de site-ul realitatea.net.

"Am vorbit cu Cătă şi am înţeles că Virginia n-ar fi declarat niciodată aşa ceva.
E adevărat, Tommy trebuie să-şi termine masterul la Facultatea de Arhitectură. Au timp şi de logodnă. Nu mă mir însă că adevărul a fost călcat în picioare, mi s-a întâmplat şi mie, în România"
, a spus Carmen Ponor.

"E uluitor cum ne batem joc de campionii noştri, Cătă era foc şi pară ieri. Numai invenţii şi prostii. Şi dacă declara aşa ceva mama lui Tommy, care e problema? Doar nu e fata mea disperată să se mărite... Hai să ne liniştim un pic. Avem copii mari, au 25 de ani, cum să decidă părinţii ce vor face odraslele lor? Ei sunt singurii care ştiu ce planuri şi-au făcut...
Când se vor logodi... Când se vor căsători... E treaba lor. Lăsaţi-i în pace! Eu l-am întâlnit o singură dată pe Tommy, am vorbit cu el şi mi s-a părut un băiat serios"
, a mai adăugat Carmen Ponor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 August 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 12 Aug 2012, 11:45
    Pacat

    Pacat ca nu o lasam sa se bucure de clipele de la olimpiada.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod