Adelina Pestriţu şi-a angajat bucătăreasă

Vedeta recunoaşte că este gurmandă şi pofteşte des la mâncare gătită, lucru care îi poate sabota eforturile de menţinere a siluetei. Şi cum nu are nici timp, ea şi-a angajat o bucătăreasă.
"Am angajat o bucătăreasă, care mă răsfață cu niște preparate ca la mama acasă. Îmi face și sarmale dietetice, din carne de pui sau de curcan, cu orez și cu ciuperci, deci fără grăsime. Nu vă imaginați, totuși, că mă îmbuib. Trebuie să am grijă la siluetă!", a declarat Adelina.

Coprezentatoarea emisiunii "WOWbiz", de la Kanal D, s-a pregătit intens pentru revenirea pe micul ecran. Pofticioasă autodeclarată, Adelina s-a întors din vacanţă cu forme mai pronunţate, dar a scăpat repede de kilograme, scrie Libertatea.
 
Vedeta a povestit înainte de începerea emisiunii de la Kanal D cum a scăpat de kilogramele în plus. "Trebuie să fiu într-o formă perfectă pentru revenirea pe micul ecran. Așa că, după ce m-am întors din vacanță petrecută în Franța, am început o nouă dietă. Nu mai mănânc absolut nimic după oră 18.00, iar pe parcursul zilei mă hrănesc, în principal, cu legume și fructe. Urmez un program intensiv la sală de fitness, pentru că mișcarea ajută cel mai mult să ai un trup tonifiat", a explicat vedeta.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod