Adelina Pestriţu: "Îmi vine să arunc trăsnete"

Prezentatoarea de la Kanal D şi-a pierdut încrederea în cei din jur, însă, cu toate astea, încearcă să treacă peste probleme gândind pozitiv.
Adelina Pestriţu a avut o perioadă mai grea, după ce s-a trezit implicată într-un scandal cu Raluca Tănase (trupa Bambi). Recent, cele două şi-au trimis mesaje acide prin intermediul reţelei de socializare, relatează ziarul Click!

Azi, Adelina şi-a expus gândurile pe Facebook: "Nu de puţine ori m-am trezit in mijlocul unei furtuni fără ca eu să fiu forța care generează acest lucru și poate că lucrul acesta m-a făcut mai sigură pe picioarele mele. Am învățat, însă că de cele mai multe ori e bine să taci, să asculți zgomotul din jur și să lași fiecare nor să-și facă de cap până când ultima picătură se va scurge din el", a scris vedeta pe pagina sa.

"Și cu toate că nu de puține ori îmi vine să arunc trăsnete în stânga și dreapta, prefer să-mi găsesc în interior forța care mă face să zâmbesc frumos spre cer și să aștept soarele.
Energia pozitivă din Univers e singurul lucru adorabil cu care omul se poate alimenta. Restul e trecător și mult prea neînsemnat"
, a explicat Adelina cum trece peste acest moment.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod