Adele s-a despărţit de iubitul ei


Cântăreaţa britanică s-a despărţit de iubitul ei, Simon Konecki, iar cei doi "abia s-au văzut de câteva ori în ultimele două luni", a dezvăluit un prieten din anturajul său, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Potrivit aceleiaşi surse, Adele şi partenerul ei de viaţă, cu care are un fiu, Angelo, în vârstă de doi ani, nu mai locuiesc împreună.

Publicaţia The Sun On Sunday afirmă că Simon Konecki, în vârstă de 40 de ani, directorul unei fundaţii de caritate, s-a mutat în apartamentul său de burlac, iar cei doi parteneri de viaţă s-au întâlnit de foarte puţine ori în ultimele opt săptămâni.

"Nu este clar dacă s-au despărţit oficial, dar în mod cert ei nu mai locuiesc împreună. Simon s-a mutat înapoi în apartamentul său de burlac. Acest detaliu nu pare să fie benefic pentru relaţia lor"
, a dezvăluit o sursă.

"Adele îşi petrece timpul alături de mama ei Penny şi de prietenii ei din Londra, în timp ce Simon se află în Brighton, la o distanţă de aproape 100 de kilometri"
, a adăugat sursa.

Adele şi partenerul ei de viaţă nu au fost prezenţi la ceremonia de nuntă a cântăreţului Elton John, organizată săptămâna trecută.

Cântăreaţa britanică, în vârstă de 26 de ani, i-a trimis însă lui Elton John o scrisoare în care şi-a cerut iertare pentru absenţa ei şi a familiei sale de la acel eveniment.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod