Adele refuză să semneze contracte de publicitate

Adele a declarat că îi este dificil să reziste tentaţiei de a se implica în diverse campanii de publicitate. Vedeta susţine că primeşte tot mai des propuneri de a face reclamă la diverse produse sau servicii, dar le refuză pe toate, potrivit femalefirst.co.uk.
"Este foarte uşor să cedezi tentaţiei de a fi celebru. Pentru că este fermecător, e puternic, te atrage. Este o muncă dificilă să rezişti. Dar după o vreme pur şi simplu am refuzat să accept o viaţă care nu este reală", a declarat vedeta.

Cântăreaţa britanică în vârstă de 27 de ani, care va lansa vineri, 20 noiembrie, albumul "25", a declarat că nu vrea să îmbrăţişeze statutul de vedetă şi de aceea încearcă să reziste tentaţiei de a face reclamă.

Întrebată ce contracte de publicitate a refuzat de-a lungul timpului, Adele a răspuns: "Ce am refuzat? Tot ce vă puteţi imagina.
Cărţi, haine, produse alimentare, băuturi, articole de fitness.. iar asta e probabil cea mai amuzantă propunere. Au vrut să fiu imaginea unei maşini. Jucării, aplicaţii, lumânări, lac de unghii",
a declarat vedeta pentru publicaţia The Observer Music. "Îmi dai un milion de lire să cânt la ziua ta? Prefer să o fac fără bani, dacă tot o fac", a adăugat cântăreaţa.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 Noiembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod