Adele, gest obscen la Brit Awards

Cântăreaţa a câştigat premiul pentru Cel mai bun album al anului, dar a părăsit scena după ce a făcut un semn vulgar. Vezi motivul ieşiri ei.

Cântăreaţa a câştigat premiul pentru Cel mai bun album al anului, dar a părăsit scena după ce a făcut un semn vulgar.

Adele, care a câştigat şase premii Grammy, a fost desemnată la Brit Awards cel mai bun artist britanic, ea primind de la George Michael şi distincţia pentru cel mai bun album al anului. Însă chiar în momentul în care rostea un discurs de mulţumire, spunând că e mândră să reprezinte Marea Britanie în lume, ea a fost întreruptă de gazda galei, James Corden, pentru că în scena trebuia să intre trupa Blur, care a încheiat show-ul cu un recital de trei piese.

"Îmi pare foarte rău, poţi să închei aici?", a întrebat-o brusc prezentatorul, când Adele nu terminase ce avea de spus. "Vrei să tai? Atunci pot doar să spun la revedere şi ne vedem data viitoare", a mai spus cântăreaţa, apoi a arătat degetul mijlociu, în văzul întregii asistenţe. Ea a spus mai târziu că a fost foarte supărată fiindcă a fost întreruptă şi că gestul a fost adresat organizatorilor, nicidecum spectatorilor. Fanii au răspuns pe Twitter că au înţeles reacţia artistei şi i-au dat dreptate, spunând că James Corden a comis o gafă.

Greşeala organizatorilor l-a enervat şi pe Jamie Oliver, care i-a făcut "bădărani" pe cei de la ITV, postul care a transmis gala, spunându-le că ar trebui "să le fie ruşine".

"Brit e un eveniment live. Din păcate, programul era aproape de final şi trebuia să mergem înainte. Îi cerem scuze lui Adele pentru întrerupere", a declarat un reprezentant al ITV.  

Gestul Adelei vine la două săptămâni după un act similar. În timpul recitalului susţinut de Madonna în pauza meciului de Super Bowl, M.I.A. a arătat degetul mijlociu spre o cameră de filmare. Cântăreaţa de rap a explicat apoi că a fost o reacţie determinată de "adrenalină şi nervi".

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod